Om os

design flag hjælper danske og nordiske virksomheder med at opnå synlighed ved hjælp af  tekstilbaserede reklameprodukter.

Vores speciale er kvalitets logoflagløsninger, men vi tilbyder en lang række af produkter, såsom bannere, beachflag, nationalflag, flagstænger, flaget til båden, til klubben, til haven samt diverse tilbehør.

Vi tilbyder produkter  i overensstemmelse med vores grundfilosofi: “det skal være god kvalitet”.

Flag siden 1885

design flag Aps er en videreførsel af det gamle Nordisk Flag & Fanefabrik ApS. Nordisk Flag & Fanefabrik blev etableret i 1885, og var den tids store Københavnske Flagfabrik, hvor Dannebrogsflagene blev fremstillet på systuen. I årene efter 1. Verdenskrig, efter det tyske nederlag, opstod der overalt i Sønderjylland en mangel på danske flag. Det betød en stor efterspørgsel og Nordisk Flag og Fanefabrik konsoliderede sig som en vigtig flagleverandør.

1920’erne og 1930’erne var den moderne reklames første vækstår, da industrialiseringen ekspanderede i hele Europa. Det moderne danske velfærdssamfund tog form og gav sig udtryk i gennemførelsen af en social revolution. Købeevnen medførte flere reklamer og en vækst i reklameforbruget i Danmark. Dette resulterede i en vækst i reklamebureauerne og kreativiteten i reklamernes udformning kom i højsædet.

Og reklameflaget var født. Et flag, med virksomhedens navn og logo, blev et vigtigt symbol på virksomhedens identitet.

I 1970’erne flyttede Nordisk Flag og Fanefabrik fra det indre København til en baggård på Vesterbrogade. Her var plads til udvidelse. Foruden systuen, skulle der være plads til en trykmaskine, der kunne trykke virksomhedernes egne logoer på flaget. Og således var en ny epoke startet for Nordisk Flag- Og Fanefabrik.

Trykmaskinen var en serigrafisk trykmaskine, der trykkede flagene efter silketryk princippet. Dengang blev filmen med motivet skåret i hånden. Det krævede en sikker hånd. Maskinen kunne trykke 4 farver og var revolutionerende for sin tid.

design flag

I 2004 blev virksomheden overtaget af  nuværende indehaver, Majbritt Kildebæk Raun, og virksomheden skiftede navn til design flag.

God kvalitet i både produkter og serviceniveau er fortsat i højsædet. Vi er overbeviste om, at netop det er grunden til, at vi har mange glade kunder, der har været loyale gennem flere årtier.

info@designflag.dk
Axel Jarls Vej 43
3400 Hillerød

Tlf. 33 31 90 00