Personlige oplysninger

Personlige oplysninger, der registreres hos designflag ApS, bliver ikke på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos design flag ApS.

I forbindelse med elektronisk betaling bruger vi en sikker, krypteret metode gennem webshopsystemet. Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af uvedkommende.

Når du besøger design flag ApS hjemmeside anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i shoppen, til at styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi anvender oplysningerne til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.

Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Ved bestilling spørger vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra bestillinger foretages.

Man kan valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste, så man løbende modtager nyheder og anden information fra design flag ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som du ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi gerne om hvilke data vi har registreret om dig. Og på baggrund af indsigelser foretager vi sletning i det omfang, du ønsker det.