Vi støtter Knæk Cancer – se Knæk og byt i aften

Vi har lavet en fane, som vi er meget stolte af. 

Knæk Cancer kører i denne uge på TV2 og TV2 Play. Fra i dag mandag aften sendes et optaktsprogram, der hedder ‘Knæk og byt’ – og her kommer vi ind i billedet. I det første program kan du nemlig se komikeren Nikolaj Stokholm bytte sig til netop en Dannebrogs fane fra design flag, som vi har doneret sammen med Stefan Lægaard. Derudover medvirker Lene Beier og Tobias Dybvad i løbet af ugen også i programmet. De bytter sig også til så gode og dyre ting som muligt.

Få fat i en unik fane med Stokholms våbenskjold

Men ikke nok med det, så kan du faktisk blive den heldige ejer af den unikke Dannebrogs fane (+ en el-ladcykel) samt andre spændende sager. Det hele auktioneres nemlig på lauritz.com netop nu og sælges til højeste bud. Dannebrogsfanen bærer et sjældent ‘våbenskjold’, som er specialdesignet af professionel tegner og heraldiker Stefan Lægaard, Lige Linjer ud fra Nikolaj Stokholms egen idé.

Majbritt fra designflag og Nikolaj Stokholm med ‘Knæk og byt’- fanen

Hvorfor gør vi det?

Da vi blev spurgt om vi ville være med og donere en fane i ‘Knæk og byt’ og på den måde støtte op om Knæk Cancer, var svaret ja! Det var en super sjov opgave og til fordel for en god sag. Uhyggeligt nok påvirkes vi næsten allesammen på et eller andet tidspunkt i livet af en kræftdiagnose i familien, hos venner, kollegaer eller én selv. Det er frygteligt at tænke på. Men der sker også fantastiske fremskridt inden for forskningen, så da vi fik tilbuddet om at donere, så var vi ikke i tvivl. 

Kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Og når en Knæk cancer blomster pin kan blive til en fane + ladcykel, så er der meget der kan lade sig gøre.

Du kan læse mere om Knæk Cancer her og om fane, ladcykel og auktionen her.

TV2 sender det store Knæk Cancer liveshow lørdag den 29. oktober kl. 19.45, hvor det afsløres, hvem af de tre kendte danskere, der har solgt og dermed indsamlet for mest i den gode sags tjeneste.

Du kan også se vores udvalg af Dannebrogsflag i webshoppen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *